Views | |
---|---|
Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening | 1024 |
March 2025 | April 2025 | May 2025 | June 2025 | July 2025 | August 2025 | September 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening | 22 | 8 | 62 | 19 | 45 | 41 | 9 |
Views | |
---|---|
236100.pdf | 224 |
Views | |
---|---|
United States | 19 |
Turkey | 12 |
Vietnam | 12 |
Germany | 11 |
Bulgaria | 7 |
France | 5 |
Russia | 3 |
China | 1 |
Sweden | 1 |
Views | |
---|---|
Hanoi | 12 |
Oakland | 11 |
Çanakkale | 6 |
Adana | 1 |
Ashburn | 1 |
Fairfield | 1 |
Shenzhen | 1 |
University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY