Kurumsal Açık Arşiv

İstatistikler


İstatistikler

Toplam Ziyaretler

Görüntülemeler
Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening 1018

Aylık Toplam Ziyaretler

Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025
Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening 22 8 62 19 45 41 3

Dosya Ziyaretleri

Görüntülemeler
236100.pdf 223

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntülemeler
United States 19
Türkiye 12
Vietnam 12
Germany 11
Bulgaria 7
France 5
Russia 3
China 1
Sweden 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntülemeler
Hanoi 12
Oakland 11
Çanakkale 6
Adana 1
Ashburn 1
Fairfield 1
Shenzhen 1

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE