Görüntülemeler | |
---|---|
Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening | 1018 |
Mart 2025 | Nisan 2025 | Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening | 22 | 8 | 62 | 19 | 45 | 41 | 3 |
Görüntülemeler | |
---|---|
236100.pdf | 223 |
Görüntülemeler | |
---|---|
United States | 19 |
Türkiye | 12 |
Vietnam | 12 |
Germany | 11 |
Bulgaria | 7 |
France | 5 |
Russia | 3 |
China | 1 |
Sweden | 1 |
Görüntülemeler | |
---|---|
Hanoi | 12 |
Oakland | 11 |
Çanakkale | 6 |
Adana | 1 |
Ashburn | 1 |
Fairfield | 1 |
Shenzhen | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE