| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Bazı tatlı su balıklarından iki farklı tütsüleme yöntemiyle üretilen sosislerin raf ömrünün belirlenmesi / Determination of shelf life for sausages produced from some freshwater fish with two different smoking methods | 1121 |
| Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | Aralık 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Bazı tatlı su balıklarından iki farklı tütsüleme yöntemiyle üretilen sosislerin raf ömrünün belirlenmesi / Determination of shelf life for sausages produced from some freshwater fish with two different smoking methods | 16 | 40 | 40 | 38 | 23 | 32 | 4 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| 312136.pdf | 167 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Türkiye | 19 |
| Vietnam | 11 |
| Germany | 9 |
| Bulgaria | 7 |
| France | 5 |
| United States | 5 |
| China | 2 |
| Russia | 1 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Hanoi | 11 |
| Çanakkale | 7 |
| Oakland | 5 |
| Shenzhen | 2 |
| Afyon | 1 |
| Atatürk | 1 |
| Istanbul | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE