Kurumsal Açık Arşiv

Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU
dc.contributor.author ABDULLAH DİKİCİ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:27Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:27Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13696
dc.language.iso Türkçe
dc.title Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening
dc.contributor.YOKID 327171
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE