dc.contributor.advisor | DOÇ. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU | |
dc.contributor.author | ABDULLAH DİKİCİ | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:27Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:27Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13696 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella' nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi / Development of acid adaptation in Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes and Salmonella in şavak tulumi cheese during production and ripening | |
dc.contributor.YOKID | 327171 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE