dc.contributor.advisor | DOÇ.DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | GÜLSÜM ATEŞ | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:12:44Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:12:44Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13268 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation | |
dc.contributor.YOKID | 103600 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE