Kurumsal Açık Arşiv

Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ.DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author GÜLSÜM ATEŞ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:12:44Z
dc.date.available 2019-06-03T17:12:44Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13268
dc.language.iso Türkçe
dc.title Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation
dc.contributor.YOKID 103600
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE