Kurumsal Açık Arşiv

İstatistikler


İstatistikler

Toplam Ziyaretler

Görüntülemeler
Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation 949

Aylık Toplam Ziyaretler

Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025 Eylül 2025
Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation 20 7 33 21 29 45 3

Dosya Ziyaretleri

Görüntülemeler
99255.pdf 124

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntülemeler
Germany 14
Vietnam 12
Türkiye 10
United States 7
Bulgaria 6
France 5
Russia 3
China 1
Poland 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntülemeler
Hanoi 12
Çanakkale 6
Oakland 4
Ashburn 1
Dearborn 1
Seattle 1
Shenzhen 1
Wroclaw 1

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE