Görüntülemeler | |
---|---|
Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation | 949 |
Mart 2025 | Nisan 2025 | Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Starter kürtürlü tulum peynirlerinin olgunlaşmaları sırasında duyusal, kimyasal ve mikrobiyolojik niteliklerinde meydana gelen değişimler üzerine araştırmalar / Investigations on organoleptic, chemical and microbiological features of tulum chese with starter culture during maturation | 20 | 7 | 33 | 21 | 29 | 45 | 3 |
Görüntülemeler | |
---|---|
99255.pdf | 124 |
Görüntülemeler | |
---|---|
Germany | 14 |
Vietnam | 12 |
Türkiye | 10 |
United States | 7 |
Bulgaria | 6 |
France | 5 |
Russia | 3 |
China | 1 |
Poland | 1 |
Görüntülemeler | |
---|---|
Hanoi | 12 |
Çanakkale | 6 |
Oakland | 4 |
Ashburn | 1 |
Dearborn | 1 |
Seattle | 1 |
Shenzhen | 1 |
Wroclaw | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE