| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Dondurma üretiminde bal kabağı kullanımı ve kalitesi üzerine etkisi / Use of pumpkin in ice cream production and its effect on quality | 1233 |
| Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dondurma üretiminde bal kabağı kullanımı ve kalitesi üzerine etkisi / Use of pumpkin in ice cream production and its effect on quality | 44 | 26 | 44 | 51 | 45 | 23 | 33 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| 489680.pdf | 648 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Türkiye | 18 |
| United States | 12 |
| Germany | 11 |
| Vietnam | 11 |
| Bulgaria | 6 |
| France | 5 |
| Russia | 3 |
| China | 1 |
| Sweden | 1 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Hanoi | 11 |
| Çanakkale | 10 |
| Oakland | 4 |
| Ankara | 1 |
| Ashburn | 1 |
| Fairfield | 1 |
| Shenzhen | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE