| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Chemical and microbiological quality of fermented sausages made from camel meat | 2625 |
| Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | Aralık 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Chemical and microbiological quality of fermented sausages made from camel meat | 31 | 55 | 61 | 48 | 27 | 67 | 4 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Chemical and microbiological quality of fermented sausages made from camel meat.pdf | 346 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Türkiye | 55 |
| United States | 53 |
| Austria | 25 |
| Germany | 25 |
| Bulgaria | 24 |
| Vietnam | 11 |
| France | 9 |
| Sweden | 5 |
| China | 3 |
| Slovenia | 3 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Oakland | 30 |
| Vienna | 25 |
| Hanoi | 11 |
| Adnan Menderes | 8 |
| Çanakkale | 6 |
| Fairfield | 5 |
| Ankara | 2 |
| Cheyenne | 2 |
| Izmir | 2 |
| Sanayi | 2 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE