Kurumsal Açık Arşiv

Farklı soslarda vakum paketlenmiş kerevit (Astacus leptodactlus Esch., 1823 )'in raf ömrünün belirlenmesi / The determination of shelf life of crayfish (Astacus leptodactylus Esch., 1823) vacuum packaged in different sauce


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. AYŞE GÜREL İNANLI
dc.contributor.author VİLDAN SERTKAYA
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:10Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:10Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17408
dc.language.iso Türkçe
dc.title Farklı soslarda vakum paketlenmiş kerevit (Astacus leptodactlus Esch., 1823 )'in raf ömrünün belirlenmesi / The determination of shelf life of crayfish (Astacus leptodactylus Esch., 1823) vacuum packaged in different sauce
dc.contributor.YOKID 10002883
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE