| Görüntülemeler | |
|---|---|
| The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick / Sodyum laktat, laktik asit ve asetik asidin tek başına veya kombinasyon halinde kullanılmalarının tavuk butlarının raf ömrü ve Salmonella spp.'lerinin canlılığı üzerine etkileri | 1294 |
| Mayıs 2025 | Haziran 2025 | Temmuz 2025 | Ağustos 2025 | Eylül 2025 | Ekim 2025 | Kasım 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| The effects of sodium lactate, lactic acid and acetic acid, alone or in combination, on improving the shelf life of chicken drumstick and the survival of Salmonella spp. inoculated on the chicken drumstick / Sodyum laktat, laktik asit ve asetik asidin tek başına veya kombinasyon halinde kullanılmalarının tavuk butlarının raf ömrü ve Salmonella spp.'lerinin canlılığı üzerine etkileri | 44 | 19 | 38 | 68 | 68 | 19 | 33 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| 503026.pdf | 262 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Türkiye | 17 |
| United States | 14 |
| Vietnam | 12 |
| Germany | 11 |
| Bulgaria | 6 |
| France | 5 |
| Iraq | 3 |
| Russia | 3 |
| China | 1 |
| Iran | 1 |
| Görüntülemeler | |
|---|---|
| Hanoi | 12 |
| Çanakkale | 11 |
| Oakland | 6 |
| Band | 1 |
| Dearborn | 1 |
| Fairfield | 1 |
| Shenzhen | 1 |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE