| dc.contributor.advisor | Y.DOÇ.DR. ÖMER MUNZUROĞLU | |
| dc.contributor.author | SONGÜL ÇANAKÇI | |
| dc.date.accessioned | 2019-08-24T13:39:35Z | |
| dc.date.available | 2019-08-24T13:39:35Z | |
| dc.date.issued | 2001 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/20216 | |
| dc.language.iso | Türkçe | |
| dc.title | Asetilsalisilik asit uygulamasının fasulye (phaseolus vulgaris L.) çeliklerinde tuzun etkisine karşı yarattığı bazı fizyolojik etkiler ve bu etkilerin biyokimyasal ilişkilerinin araştırması / Some physiological effects created by asa application as response to salt effect at the bean (phaseolus vulgaris L.) shoots and analyses of biochemical relations of this effects | |
| dc.contributor.YOKID | 119935 | |
| dc.relation.publishinghaddress | Diğer | |
| dc.published.type | Ulusal |
University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY