Institutional Open Archives

Asetilsalisilik asit uygulamasının fasulye (phaseolus vulgaris L.) çeliklerinde tuzun etkisine karşı yarattığı bazı fizyolojik etkiler ve bu etkilerin biyokimyasal ilişkilerinin araştırması / Some physiological effects created by asa application as response to salt effect at the bean (phaseolus vulgaris L.) shoots and analyses of biochemical relations of this effects


Show simple item record

dc.contributor.advisor Y.DOÇ.DR. ÖMER MUNZUROĞLU
dc.contributor.author SONGÜL ÇANAKÇI
dc.date.accessioned 2019-08-24T13:33:32Z
dc.date.available 2019-08-24T13:33:32Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/19816
dc.language.iso Türkçe
dc.title Asetilsalisilik asit uygulamasının fasulye (phaseolus vulgaris L.) çeliklerinde tuzun etkisine karşı yarattığı bazı fizyolojik etkiler ve bu etkilerin biyokimyasal ilişkilerinin araştırması / Some physiological effects created by asa application as response to salt effect at the bean (phaseolus vulgaris L.) shoots and analyses of biochemical relations of this effects
dc.contributor.YOKID 119935
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY