Kurumsal Açık Arşiv

Modeling rheological properties of some molasses-tahin blends / Bazı pekmez-tahin karışımlarının reolojik özelliklerinin modellenmesi


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. FETHİ KAMIŞLI
dc.contributor.author DLSHAD ABDALLA MOHAMMED MOHAMMED
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:46:56Z
dc.date.available 2019-08-13T20:46:56Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18419
dc.language.iso İngilizce
dc.title Modeling rheological properties of some molasses-tahin blends / Bazı pekmez-tahin karışımlarının reolojik özelliklerinin modellenmesi
dc.contributor.YOKID 10207569
dc.relation.publishinghaddress Temel İşlemler ve Termodinamik Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE