Kurumsal Açık Arşiv

Bazı yenilebilir bitkilerin antiradikal, antibakteriyel ve antikanser özellikleri ile içerdikleri fitokimyasal bileşiklerin saptanması / The establishing of antiradical, antibacterial and anticancer properties with phytochemical compounds of some edible plants


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. MUSTAFA KARATEPE
dc.contributor.author FATMA KESER
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:46:39Z
dc.date.available 2019-08-13T20:46:39Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18291
dc.language.iso Türkçe
dc.title Bazı yenilebilir bitkilerin antiradikal, antibakteriyel ve antikanser özellikleri ile içerdikleri fitokimyasal bileşiklerin saptanması / The establishing of antiradical, antibacterial and anticancer properties with phytochemical compounds of some edible plants
dc.contributor.YOKID 10179223
dc.relation.publishinghaddress Kimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE