Kurumsal Açık Arşiv

Yeme farklı oranlarda ilave edilen demirin kabuk değiştirme dönemindeki Astacus leptodactylus (Esch., 1823)'un malondialdehit ve bazı antioksidanlar üzerine etkilerinin araştırılması / Of effects on malondialdehyde and some antioxidants of Astacus leptodactylus (Esch., 1823) in moulting period of different levels of iron added to the ration


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. ÖZDEN BARIM ÖZ
dc.contributor.author ASLAN TUNÇ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:46:29Z
dc.date.available 2019-08-13T20:46:29Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18276
dc.language.iso Türkçe
dc.title Yeme farklı oranlarda ilave edilen demirin kabuk değiştirme dönemindeki Astacus leptodactylus (Esch., 1823)'un malondialdehit ve bazı antioksidanlar üzerine etkilerinin araştırılması / Of effects on malondialdehyde and some antioxidants of Astacus leptodactylus (Esch., 1823) in moulting period of different levels of iron added to the ration
dc.contributor.YOKID 10178961
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE