dc.contributor.advisor | PROF. DR. ÖZDEN BARIM ÖZ | |
dc.contributor.author | ASLAN TUNÇ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:46:29Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:46:29Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/18276 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Yeme farklı oranlarda ilave edilen demirin kabuk değiştirme dönemindeki Astacus leptodactylus (Esch., 1823)'un malondialdehit ve bazı antioksidanlar üzerine etkilerinin araştırılması / Of effects on malondialdehyde and some antioxidants of Astacus leptodactylus (Esch., 1823) in moulting period of different levels of iron added to the ration | |
dc.contributor.YOKID | 10178961 | |
dc.relation.publishinghaddress | Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE