Institutional Open Archives

Yeme farklı oranlarda ilave edilen demirin kabuk değiştirme dönemindeki Astacus leptodactylus (Esch., 1823)'un malondialdehit ve bazı antioksidanlar üzerine etkilerinin araştırılması / Of effects on malondialdehyde and some antioxidants of Astacus leptodactylus (Esch., 1823) in moulting period of different levels of iron added to the ration


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. ÖZDEN BARIM ÖZ
dc.contributor.author ASLAN TUNÇ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:46:29Z
dc.date.available 2019-08-13T20:46:29Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/18276
dc.language.iso Türkçe
dc.title Yeme farklı oranlarda ilave edilen demirin kabuk değiştirme dönemindeki Astacus leptodactylus (Esch., 1823)'un malondialdehit ve bazı antioksidanlar üzerine etkilerinin araştırılması / Of effects on malondialdehyde and some antioxidants of Astacus leptodactylus (Esch., 1823) in moulting period of different levels of iron added to the ration
dc.contributor.YOKID 10178961
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY