dc.contributor.advisor | YRD. DOÇ. DR. M. MUZAFFER HARLIOĞLU | |
dc.contributor.author | İBRAHİM TÜRKGÜLÜ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:44:59Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:44:59Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/17675 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Tatlı su istakozu (Astacus leptodactylus ssp.)'nun kuluçka süresine su sıcaklığının etkisi / null | |
dc.contributor.YOKID | 10070117 | |
dc.relation.publishinghaddress | Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE