Kurumsal Açık Arşiv

Tatlı su istakozu (Astacus leptodactylus ssp.)'nun kuluçka süresine su sıcaklığının etkisi / null


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor YRD. DOÇ. DR. M. MUZAFFER HARLIOĞLU
dc.contributor.author İBRAHİM TÜRKGÜLÜ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:59Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:59Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17675
dc.language.iso Türkçe
dc.title Tatlı su istakozu (Astacus leptodactylus ssp.)'nun kuluçka süresine su sıcaklığının etkisi / null
dc.contributor.YOKID 10070117
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE