Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ yöresinde piyasada satışa sunulan sütlerde antibiyotik kalıntılarının HPLC yöntemiyle belirlenmesi / Determination of antibiotic residues in milks offered for sale on the market in Elaziğ region by HPLC method


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor YRD. DOÇ. DR. SEHER GÜR
dc.contributor.author NAZAN KARA
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:43Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:43Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17634
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ yöresinde piyasada satışa sunulan sütlerde antibiyotik kalıntılarının HPLC yöntemiyle belirlenmesi / Determination of antibiotic residues in milks offered for sale on the market in Elaziğ region by HPLC method
dc.contributor.YOKID 10041389
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE