Kurumsal Açık Arşiv

Hypericum perforatum L. (Sarı Kantaron) (Hyperıcaceae) bitkisinin morfolojik, kimyasal (uçucu yağ ve flavonoid) varyasyonlarının araştırılması / Investigation of the morphological and chemical (essential oil and flavonoids) variation in the Hypericum perforatum L. (St John's wort) (Hypericaceae)


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. EYÜP BAĞCI
dc.contributor.author AKIN DEVECİ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:30Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:30Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17555
dc.language.iso Türkçe
dc.title Hypericum perforatum L. (Sarı Kantaron) (Hyperıcaceae) bitkisinin morfolojik, kimyasal (uçucu yağ ve flavonoid) varyasyonlarının araştırılması / Investigation of the morphological and chemical (essential oil and flavonoids) variation in the Hypericum perforatum L. (St John's wort) (Hypericaceae)
dc.contributor.YOKID 10030927
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE