dc.contributor.advisor | PROF. DR. ÖKKEŞ YILMAZ | |
dc.contributor.author | ÇİĞDEM ÇOBAN | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:44:27Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:44:27Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/17531 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media | |
dc.contributor.YOKID | 10027908 | |
dc.relation.publishinghaddress | Biyoloji Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE