Kurumsal Açık Arşiv

Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. ÖKKEŞ YILMAZ
dc.contributor.author ÇİĞDEM ÇOBAN
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:27Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:27Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17531
dc.language.iso Türkçe
dc.title Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media
dc.contributor.YOKID 10027908
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE