Institutional Open Archives

Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. ÖKKEŞ YILMAZ
dc.contributor.author ÇİĞDEM ÇOBAN
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:27Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:27Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17531
dc.language.iso Türkçe
dc.title Ardahan yöresinde üretilen bazı bal çeşitlerinin biyokimyasal analizi ve Saccarharomyces cerevisiae kültüründe besinsel değerinin ölçülmesi / Biochemical analysis of some honeys varieties in the region ardahan and measurement of nutritional volues in the Saccarharomyces cerevisiae culture media
dc.contributor.YOKID 10027908
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY