dc.contributor.advisor | DOÇ. DR. AYŞE GÜREL İNANLI | |
dc.contributor.author | YELDA YAZ | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:44:15Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:44:15Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/17450 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Vakum pişirme (sous vide) uygulanmış Luciobarbus esocinus (Heckel,1843)'un raf ömrünün belirlenmesi / The determination of shelf life of Luciobarbus esocinus (Heckel, 1843) applied sous-vide | |
dc.contributor.YOKID | 10010915 | |
dc.relation.publishinghaddress | Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE