Kurumsal Açık Arşiv

Vakum pişirme (sous vide) uygulanmış Luciobarbus esocinus (Heckel,1843)'un raf ömrünün belirlenmesi / The determination of shelf life of Luciobarbus esocinus (Heckel, 1843) applied sous-vide


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. AYŞE GÜREL İNANLI
dc.contributor.author YELDA YAZ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:15Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:15Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17450
dc.language.iso Türkçe
dc.title Vakum pişirme (sous vide) uygulanmış Luciobarbus esocinus (Heckel,1843)'un raf ömrünün belirlenmesi / The determination of shelf life of Luciobarbus esocinus (Heckel, 1843) applied sous-vide
dc.contributor.YOKID 10010915
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE