dc.contributor.advisor | PROF. DR. FETHİ KAMIŞLI | |
dc.contributor.author | NAZLI GÜLÜM MUTLU | |
dc.date.accessioned | 2019-08-13T20:44:11Z | |
dc.date.available | 2019-08-13T20:44:11Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/17421 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Kayısının çözelti ortamında kükürtlenmesi sırasında kükürt düzeyine bağlı olarak vitamin değerlerindeki değişimin belirlenmesi / Apricot sulfur levels as a function of solution environment during sulfurization determination of changes in values of various vitamins | |
dc.contributor.YOKID | 10003110 | |
dc.relation.publishinghaddress | Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE