Institutional Open Archives

Kayısının çözelti ortamında kükürtlenmesi sırasında kükürt düzeyine bağlı olarak vitamin değerlerindeki değişimin belirlenmesi / Apricot sulfur levels as a function of solution environment during sulfurization determination of changes in values of various vitamins


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. FETHİ KAMIŞLI
dc.contributor.author NAZLI GÜLÜM MUTLU
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:11Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:11Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17421
dc.language.iso Türkçe
dc.title Kayısının çözelti ortamında kükürtlenmesi sırasında kükürt düzeyine bağlı olarak vitamin değerlerindeki değişimin belirlenmesi / Apricot sulfur levels as a function of solution environment during sulfurization determination of changes in values of various vitamins
dc.contributor.YOKID 10003110
dc.relation.publishinghaddress Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY