Institutional Open Archives

Şarap endüstrisi artığı üzüm saplarından aktif karbon eldesi ve karakterizasyonu / Activated carbon preparation fromwine production residue grapes stalk and its characterization


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET ERDEM
dc.contributor.author IŞILAY ÖZDEMİR
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:44:10Z
dc.date.available 2019-08-13T20:44:10Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17411
dc.language.iso Türkçe
dc.title Şarap endüstrisi artığı üzüm saplarından aktif karbon eldesi ve karakterizasyonu / Activated carbon preparation fromwine production residue grapes stalk and its characterization
dc.contributor.YOKID 10005470
dc.relation.publishinghaddress Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY