Kurumsal Açık Arşiv

Bacillus amyloliquefaciens'den soya küspesi kullanılarak ?-amilaz üretiminin incelenmesi / Investigation of ?-amylase production by bacillus amyloliquefaciens by using soybean meal


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. DURSUN ÖZER
dc.contributor.author ALİ YARAŞ
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:43:17Z
dc.date.available 2019-08-13T20:43:17Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/17120
dc.language.iso Türkçe
dc.title Bacillus amyloliquefaciens'den soya küspesi kullanılarak ?-amilaz üretiminin incelenmesi / Investigation of ?-amylase production by bacillus amyloliquefaciens by using soybean meal
dc.contributor.YOKID 391224
dc.relation.publishinghaddress Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE