Kurumsal Açık Arşiv

Yeme katılan farklı bitkisel lipit kaynaklarının gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykıss W., 1792)'nın büyüme, yem değerlendirme ve et kalitesine etkileri / Effects of dietary supplementation with different vegetable lipid sources on growth, feed utilization and meat quality in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W., 1792)


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. KENAN KÖPRÜCÜ
dc.contributor.author VAHDETTİN ENGİN
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:42:34Z
dc.date.available 2019-08-13T20:42:34Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/16883
dc.language.iso Türkçe
dc.title Yeme katılan farklı bitkisel lipit kaynaklarının gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykıss W., 1792)'nın büyüme, yem değerlendirme ve et kalitesine etkileri / Effects of dietary supplementation with different vegetable lipid sources on growth, feed utilization and meat quality in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss W., 1792)
dc.contributor.YOKID 320573
dc.relation.publishinghaddress Su Ürünleri Yetiştiriciliği Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE