Kurumsal Açık Arşiv

Diyarbakır'da satışa sunulan taze çökelek peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma / Microbiological quality of Çökelek cheeses as a fresh consuming in Diyarbakır


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. SEVDA KIRBAĞ
dc.contributor.author AYŞE NİLAY ÖNGANER
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:42:04Z
dc.date.available 2019-08-13T20:42:04Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/16751
dc.language.iso Türkçe
dc.title Diyarbakır'da satışa sunulan taze çökelek peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma / Microbiological quality of Çökelek cheeses as a fresh consuming in Diyarbakır
dc.contributor.YOKID 9007435
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE