Institutional Open Archives

Diyarbakır'da satışa sunulan taze çökelek peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma / Microbiological quality of Çökelek cheeses as a fresh consuming in Diyarbakır


Show simple item record

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. SEVDA KIRBAĞ
dc.contributor.author AYŞE NİLAY ÖNGANER
dc.date.accessioned 2019-08-13T20:42:04Z
dc.date.available 2019-08-13T20:42:04Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/16751
dc.language.iso Türkçe
dc.title Diyarbakır'da satışa sunulan taze çökelek peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma / Microbiological quality of Çökelek cheeses as a fresh consuming in Diyarbakır
dc.contributor.YOKID 9007435
dc.relation.publishinghaddress Biyoloji Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY