Kurumsal Açık Arşiv
Modifiye atmosfer paketlemenin tulum peynirinin raf ömrü üzerine etkisi / The effect on shelf life of tulum cheese of modified atmosphere packaging
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
.
Politika
Yönerge
Hakkımızda
İletişim
.
.
English
Türkçe
DSpace@FIRAT
→
DOKTORA TEZİ
→
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Modifiye atmosfer paketlemenin tulum peynirinin raf ömrü üzerine etkisi / The effect on shelf life of tulum cheese of modified atmosphere packaging
PELİN DEMİR
URI:
http://hdl.handle.net/11508/13852
Tarih:
2018
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
508492.pdf
Boyut:
2.692Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Yayınlanma Şekline Göre
Gönderi Tarihi
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Yayınlanma Şekline Göre
Gönderi Tarihi
İstatistikler
Kullanım İstatistiklerini Göster
Yardım
Sıkça Sorulan Sorular
Oturum Açma
Oturum Kapatma
Yayın Ekleme
Yayın Silme
Yayın Güncelleme
Sosyal Paylaşım
... Daha Fazla Göster
Diğer Bağlantılar
DSpace@Fırat
DSpace@MIT
DSpace@Cambridge
YÖK Açık Erişim
Ankos Açık Erişim
DSpace' i kimler kullanıyor?
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE