Kurumsal Açık Arşiv

Piliç kesimhanesinde tüy ıslatma ve diğer kesim aşamalarında elde edilen sıvıların kesim süresine göre değişimleri ve karkas mikrobiyolojik kalitesine etkileri / Alteration of scalding fluids and drips from other processing STEPS BY time in poultry slaughterhouse and their effects on microbiological quality of carcasses


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU
dc.contributor.author GÖKHAN KÜRŞAD İNCİLİ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:44Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:44Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13818
dc.language.iso Türkçe
dc.title Piliç kesimhanesinde tüy ıslatma ve diğer kesim aşamalarında elde edilen sıvıların kesim süresine göre değişimleri ve karkas mikrobiyolojik kalitesine etkileri / Alteration of scalding fluids and drips from other processing STEPS BY time in poultry slaughterhouse and their effects on microbiological quality of carcasses
dc.contributor.YOKID 10096097
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE