Institutional Open Archives

Piliç kesimhanesinde tüy ıslatma ve diğer kesim aşamalarında elde edilen sıvıların kesim süresine göre değişimleri ve karkas mikrobiyolojik kalitesine etkileri / Alteration of scalding fluids and drips from other processing STEPS BY time in poultry slaughterhouse and their effects on microbiological quality of carcasses


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU
dc.contributor.author GÖKHAN KÜRŞAD İNCİLİ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:44Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:44Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13818
dc.language.iso Türkçe
dc.title Piliç kesimhanesinde tüy ıslatma ve diğer kesim aşamalarında elde edilen sıvıların kesim süresine göre değişimleri ve karkas mikrobiyolojik kalitesine etkileri / Alteration of scalding fluids and drips from other processing STEPS BY time in poultry slaughterhouse and their effects on microbiological quality of carcasses
dc.contributor.YOKID 10096097
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY