dc.contributor.advisor | PROF. DR. MEHMET ÇALICIOĞLU | |
dc.contributor.author | GÖKHAN KÜRŞAD İNCİLİ | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:44Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:44Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13818 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Piliç kesimhanesinde tüy ıslatma ve diğer kesim aşamalarında elde edilen sıvıların kesim süresine göre değişimleri ve karkas mikrobiyolojik kalitesine etkileri / Alteration of scalding fluids and drips from other processing STEPS BY time in poultry slaughterhouse and their effects on microbiological quality of carcasses | |
dc.contributor.YOKID | 10096097 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY