Kurumsal Açık Arşiv

Silajlık mısırdan laktik asit bakterilerinin izole edilmesi, tanımlanması ve silaj üretiminde inokulant olarak kullanılma olanakları / Isolation and indentification of lactic acid bacteria from fresh corn and potential use as inoculant in silage production


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. MEHMET ALİ AZMAN
dc.contributor.author MEHMET YILMAZ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:44Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:44Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13817
dc.language.iso Türkçe
dc.title Silajlık mısırdan laktik asit bakterilerinin izole edilmesi, tanımlanması ve silaj üretiminde inokulant olarak kullanılma olanakları / Isolation and indentification of lactic acid bacteria from fresh corn and potential use as inoculant in silage production
dc.contributor.YOKID 10089857
dc.relation.publishinghaddress Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE