Kurumsal Açık Arşiv

Tavuk parça etlerinde Clostridium perfringens'in toksin genlerinin multipleks PCR metodu ile belirlenmesi ve farklı dondurma sıcaklıklarının Clostridium perfringens'in yaşamı üzerine etkileri / Detection of clostridium perfringens toxin genes by multiplex PCR method in chicken meat parts and effects of different freezing temperatures on survival of clostridium perfringens


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE
dc.contributor.author HÜSNÜ ŞAHAN GÜRAN
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:33Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:33Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13763
dc.language.iso Türkçe
dc.title Tavuk parça etlerinde Clostridium perfringens'in toksin genlerinin multipleks PCR metodu ile belirlenmesi ve farklı dondurma sıcaklıklarının Clostridium perfringens'in yaşamı üzerine etkileri / Detection of clostridium perfringens toxin genes by multiplex PCR method in chicken meat parts and effects of different freezing temperatures on survival of clostridium perfringens
dc.contributor.YOKID 431971
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE