dc.contributor.advisor | DOÇ. DR. GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE | |
dc.contributor.author | HÜSNÜ ŞAHAN GÜRAN | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:33Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:33Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13763 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Tavuk parça etlerinde Clostridium perfringens'in toksin genlerinin multipleks PCR metodu ile belirlenmesi ve farklı dondurma sıcaklıklarının Clostridium perfringens'in yaşamı üzerine etkileri / Detection of clostridium perfringens toxin genes by multiplex PCR method in chicken meat parts and effects of different freezing temperatures on survival of clostridium perfringens | |
dc.contributor.YOKID | 431971 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE