Kurumsal Açık Arşiv

Asidifiye Sodyum Kloritin Broiler Pirzolalarında Salmonella spp. ve Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi / The effects of Acidified sodium chlorite on viability of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in chicken chops


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. ALİ ARSLAN
dc.contributor.author IŞIL AYDIN
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:31Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:31Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13729
dc.language.iso Türkçe
dc.title Asidifiye Sodyum Kloritin Broiler Pirzolalarında Salmonella spp. ve Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi / The effects of Acidified sodium chlorite on viability of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in chicken chops
dc.contributor.YOKID 397777
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE