dc.contributor.advisor | PROF. DR. ALİ ARSLAN | |
dc.contributor.author | IŞIL AYDIN | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:31Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:31Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13729 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Asidifiye Sodyum Kloritin Broiler Pirzolalarında Salmonella spp. ve Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi / The effects of Acidified sodium chlorite on viability of Salmonella spp. and Listeria monocytogenes in chicken chops | |
dc.contributor.YOKID | 397777 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE