dc.contributor.advisor | PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | PINAR KARATEPE | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:28Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:28Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13710 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Eugenol ve Thymol'ün pastörize tereyağının kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalitesi üzerine etkisi / The effects of Eugenol and thymol on chemical, microbiological and sensory quality of pasteurized butter | |
dc.contributor.YOKID | 366701 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE