Kurumsal Açık Arşiv

Eugenol ve Thymol'ün pastörize tereyağının kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalitesi üzerine etkisi / The effects of Eugenol and thymol on chemical, microbiological and sensory quality of pasteurized butter


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author PINAR KARATEPE
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:28Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:28Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13710
dc.language.iso Türkçe
dc.title Eugenol ve Thymol'ün pastörize tereyağının kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalitesi üzerine etkisi / The effects of Eugenol and thymol on chemical, microbiological and sensory quality of pasteurized butter
dc.contributor.YOKID 366701
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE