Kurumsal Açık Arşiv

Kısa ve uzun ömürlü ayranlarda potasyum sorbat uygulamasının kaliteye etkisi / Kisa ve uzun ömürlü ayranlarda potasyum sorbat uygulamasinin kaliteye etkisi


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author PINAR ŞEKER
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:26Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:26Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13689
dc.language.iso Türkçe
dc.title Kısa ve uzun ömürlü ayranlarda potasyum sorbat uygulamasının kaliteye etkisi / Kisa ve uzun ömürlü ayranlarda potasyum sorbat uygulamasinin kaliteye etkisi
dc.contributor.YOKID 308189
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE