dc.contributor.advisor | PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | PINAR ŞEKER | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:26Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:26Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13689 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Kısa ve uzun ömürlü ayranlarda potasyum sorbat uygulamasının kaliteye etkisi / Kisa ve uzun ömürlü ayranlarda potasyum sorbat uygulamasinin kaliteye etkisi | |
dc.contributor.YOKID | 308189 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE