dc.contributor.advisor | PROF.DR. ALİ ARSLAN | |
dc.contributor.author | HALİL YALÇIN | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:25Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:25Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13677 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Escherichia coli O157:H7 ve Listeria monocytogenes ile kontamine edilmiş tavuk karkaslarında laktik asit, setilpridinyum klorid ve trisodyum fosfatın tekil ve kombine etkilerinin incelenmesi / Investigation of single and multiple effects of lactic acid, cetylpyridinium chloride and trisodium phosphate on the chicken carcasses contaminated with E. coli O157:H7 and Listeria monocytogenes | |
dc.contributor.YOKID | 9011783 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE