Kurumsal Açık Arşiv

Karanfil ekstraktının broylerlerde performans, ham besin maddelerinin sindirilme derecesi, sindirim organları ağırlığı ve bağırsaklardaki toplam koliform bakteri sayısı üzerine etkisi / The effect of clove extract on performance, digestibility of nutrients, digestive organ size and amount of the total intestine coliforms in broilers


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. TALAT GÜLER
dc.contributor.author BESTAMİ DALKILIÇ
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:25Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:25Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13676
dc.language.iso Türkçe
dc.title Karanfil ekstraktının broylerlerde performans, ham besin maddelerinin sindirilme derecesi, sindirim organları ağırlığı ve bağırsaklardaki toplam koliform bakteri sayısı üzerine etkisi / The effect of clove extract on performance, digestibility of nutrients, digestive organ size and amount of the total intestine coliforms in broilers
dc.contributor.YOKID 9009693
dc.relation.publishinghaddress Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE