Kurumsal Açık Arşiv

Polimeraz zincir reaksiyon (PCR) yöntemi ile et türlerinin belirlenmesi / Identification of meat species by polymerase chain reaction (PCR) technique


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF.DR. ALİ ARSLAN
dc.contributor.author OSMAN İRFAN İLHAK
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:21Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:21Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13638
dc.language.iso Türkçe
dc.title Polimeraz zincir reaksiyon (PCR) yöntemi ile et türlerinin belirlenmesi / Identification of meat species by polymerase chain reaction (PCR) technique
dc.contributor.YOKID 152401
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE