dc.contributor.advisor | PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | AHMET HULUSİ DİNÇOĞLU | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:13:18Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:13:18Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13608 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Tulum peynirlerinin olgunlaşması sırasında brucella melitensisin yaşam süresine potasyum sorbatın etkisi / The effect of potassium sorbate on the survival of brucella melitensis during ripening tulum cheese | |
dc.contributor.YOKID | 123500 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE