Kurumsal Açık Arşiv

Tulum peynirlerinin olgunlaşması sırasında brucella melitensisin yaşam süresine potasyum sorbatın etkisi / The effect of potassium sorbate on the survival of brucella melitensis during ripening tulum cheese


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author AHMET HULUSİ DİNÇOĞLU
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:13:18Z
dc.date.available 2019-06-03T17:13:18Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13608
dc.language.iso Türkçe
dc.title Tulum peynirlerinin olgunlaşması sırasında brucella melitensisin yaşam süresine potasyum sorbatın etkisi / The effect of potassium sorbate on the survival of brucella melitensis during ripening tulum cheese
dc.contributor.YOKID 123500
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE