Kurumsal Açık Arşiv

Farklı sürelerde çemende bekletmenin bıyıklı balık (barbus esocinus) pastırmasına olan etkisi / The Effect of different keeping time periods in cemen on barbus esocinus pastrami


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ.DR. ALİ ARSLAN
dc.contributor.author FİLİZ KÖK
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:12:52Z
dc.date.available 2019-06-03T17:12:52Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/13357
dc.language.iso Türkçe
dc.title Farklı sürelerde çemende bekletmenin bıyıklı balık (barbus esocinus) pastırmasına olan etkisi / The Effect of different keeping time periods in cemen on barbus esocinus pastrami
dc.contributor.YOKID 109057
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE