dc.contributor.advisor | DOÇ.DR. ALİ ARSLAN | |
dc.contributor.author | FİLİZ KÖK | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T17:12:52Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T17:12:52Z | |
dc.date.issued | 2001 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/13357 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Farklı sürelerde çemende bekletmenin bıyıklı balık (barbus esocinus) pastırmasına olan etkisi / The Effect of different keeping time periods in cemen on barbus esocinus pastrami | |
dc.contributor.YOKID | 109057 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE