Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ ve yöresinde ateroskleroz risk faktörlerinin araştırılması ve mutfak alışkanlıklarının (Şavak peyniri ve benzeri yiyeceklerin) iskemik kalp hastalığı gelişimi yönünden önemi / null


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author ALİ ERHAN KILIÇOĞLU
dc.date.accessioned 2019-06-03T17:14:12Z
dc.date.available 2019-06-03T17:14:12Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/14055
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ ve yöresinde ateroskleroz risk faktörlerinin araştırılması ve mutfak alışkanlıklarının (Şavak peyniri ve benzeri yiyeceklerin) iskemik kalp hastalığı gelişimi yönünden önemi / null
dc.contributor.YOKID 91046
dc.relation.publishinghaddress Diğer
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE