AZERBAYCAN`DA AŞIKLIK GELENEĞİ VE AŞIK HÜSEYİN ŞEMKİRLİ (HAYATI, SANATI, ŞİİR VE HİKAYELERİ) - ARAS, ENVER (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Ashiq tradition in Azerbaijan and Ashiq Hüseyin Semkirli (his life, art, poems and tales)
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature