Çöp sızıntı sularının arıtımında batık membran biyoreaktörünün etkinliğinin araştırılması - Hasar, Halil; Kınacı, Cumali; İpek, Ubeyde; Çınar, Özer; Arslan, E. Işıl; Çakmakcı, Mehmet (My University, 2008)
-
15.06.2008
Keywords: Çevre Mühendisliği