ELAZIĞ VE KISMEN ÇEVRE İLLERİNİN CHİRONMİDAE (DİPTERA) LİMNOFAUNASININ TESBİTİ VE TAKSONOMİK İNCELENMESİ - ŞAHİN, YALÇIN (Fırat Üniveristesi, 1976)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine