1 ile 10 Arası Sayılar Metafiziği (Pythagorasçı Sayıların Sembolizminin Dini ve Felsefi Düşüncelerdeki Yeri) - Kılıç, Cevdet (My University, 2006)
-
Keywords: Eski yunan felsefesi; varlık bilimi; metafizik; matematik; sembolizm; sayılar; pisagor