TÜRK TEKSTİLİNDE SARI TEHLİKE ALARMI - Yücel, Mustafa (Fırat University, 2004)
Bu makalede Türk ve Çin tekstil sektöründeki genel gelişmeleri uluslararası pazar açısından   inceledik. Daha sonra bu iki ülkenin arasında rekabetin derecesini ortaya koyduk. Son olarak, bu araştırmanın sonuçlarından yola çıkarak, Türk tekstil sektörünün problemleri hakkında bazı önerilerde bulunduk.