ANADOLU`DA ASUR KOLONİ ÇAĞI ÜZERİNE BİR DENEME - AKEL, CANAN (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
An Essoy on the Assyrian colonial age in Anatolia
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Eski Çağ Dilleri ve Kültürleri; Ancient Linguistics and Cultures; Tarih; History