HANKENDİ KASABASI (ELAZIĞ) BİR NÜFUS, YERLEŞME VE ZİRAAT COĞRAFYASI ARAŞTIRMASI - ÖZCAN, MEHMET (Fırat Üniveristesi, 1991)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Coğrafya; Geography